keskiviikko 2. toukokuuta 2012

Kuulumisia

Remu on ollut meillä kolmatta kokonaista päivää. Kotiutuminen on sujunut hyvin!

Ensimmäisenä iltana pientä iltaitkua oli havaittavissa, mutta paijaamisella sekin aina loppui. Yön nukkui kasvattajan luota saadun oman viltin päällä, meidän sängyn vieressä, minun puolella. Aamuyöllä 04 aikaan heräsin vinksutteluun ja lähdin käyttämään ulkona. Ja hätähän se oli. Tämän jälkeen Remu halusikin hetken leikkiä, jonka aikana teki parit pienet lattialle kun en hoksannut, että pennulla oikeasti voi olla heti perään uusi hätä.

Muutenkin Remu on melkein sisäsiisti, varsinkin jos olemme itse kuulolla ja silmät auki ja tulkitaan toisen viestejä. Heti heräämisen jälkeen ulos sekä heti välittömästi syönnin päälle. Ja jos pitempään jaksaa valvoa, niin siinäkin välissä saa viedä ulos peuhaamaan.

Meillä on iso piha, jossa pennun on hyvä juoksennella. Ollaan pidetty lähinnä irti, tytöt kuljettavat hihnassa. Hieman Remu aristelee kulkea pihan vieraammille alueille, mutta rohkeasti tulee pyydettynä.

Sisällä pelkää/vierastaa alakertaan meneviä portaita. Ei halua/uskalla niissä kulkea, haistelee yläporrasta kovasti, mutta ei lähde yrittämään alas ja eilen minuakin komenteli portaista pois kun niissä seisoin.

Nyt on eilen alkanut löytymään luonnetta pojalta, koittaa näykkiä ja komentaa. Ulkonta tulon jälkeen yrittää välieteisessä aina komennella ja näykkiä pohkeista. Lopettaa kyllä kun tarpeeksi napakasti komentaa.

Nyt on mennyt kaksi yötä siten, että ei ole kakkaa/pissaa lattioille ilmestynyt, Remu jaksaa hienosti nukkua läpi yön. Tosin viime yönä miehen käydessä pissillä 04 aikaan oli hän käyttänyt samalla Remunkin.

Kissan kanssa Remu ei vielä tule oikein juttuun, Remu tahtoisi kovasti tutustua kissaan, mutta kissa on vielä sitä mieltä, että parempi ois kun Remu pysyisi vähän kauempana. Kyllä viime yönkin nukkuivat samassa huoneessa, Remu meidän sängyn alla ja kissa sängyn päällä ;) Ei tainnut Remu edes tietää, että kissa on sängyllä :)

Ei kommentteja: