torstai 17. toukokuuta 2012

17.5.2012

Remu on nyt 10,5vko vanha.

Kasvanut on kovasti (painoa lauantaina 9,4kg), huomattiin tuossa että painoa oli tullut hieman liikaa viikkoa nähden ja ihan vähän vähennettiin ruoka-annosta. 

Hyvin meillä on mennyt. Remu saa päivittäin "hulluuskohtauksia", jolloin pitää olla todella napakkana, lapset hieman pelkäävät näitä hetkiä ja mieluummin juoksevat sohvalle/sängylle ylös karkuun kuin kohtaavat naskalihampaisen riiviöpennun. Tuolla tuulella ollessaan Remu ei tykkää yhtään komentelemisesta vaan rupeaa murisemaan uhkaavasti (tai ainakin yrittää) ja haukkumaan. Uskoo kyllä lopulta, kun tarpeeksi kovasti sille ärähdämme takaisin. 

Olen huomannut että nyt viikon sisällä pureminen on laimentunut, ei enää ota niin tiukasti kiinni vaan ote on hellempi. Eikä enää roiku vaatteissa niin hanakasti, että ehkäpä sille on jotain mennyt päähänkin vaikka välillä tuntuu että riiviöinti hetkellä siellä ei liiku mikään :)

Tällä viikolla on Remu oppinut kulkemaan alakertaan portaissa sekä ylöspäin. Tähän asti tässä meillä portaat ovat olleet sellainen peloke, että portaiden yläpäähän on jäänyt pentu surkeana itkemään kun olemme menneet esim. saunaan. Mieli kovasti toisen aina teki tulla perässä mutta kun rohkeus ei antanut periksi. Ensimmäisillä kerroilla kun uskaltautui alas tulemaan uikutti koko ajan niin että pelkäsin että Remulta tulee lopuksi pissit alle, mutta nyt on uikutus loppunut. 

Autoilu on aavistuksen helpottanut. Meillähän ollut ongelmana se, että Remu pelkää autossa ja kuolaa kovasti. Nyt kun mies väkersi sille kuljetushäkin takakonttiin on tilanne vähän helpottanut ja varsinkin nyt sen jälkeen kun Remu on ruvennut näkemään ikkunoista paremmin ulos. Olemme nyt ajelleet pieniä matkoja alhaisella nopeudella, jospa toinen tottuisi. On kuitenkin välttämätöntä kuljettaa koiraa aina välillä autossa, esim. mökille on 12 km matka ja ei sinne nyt vielä oikein voi juoksuttaa ;) Venematka (vajaa 2km) moottoriveneellä menee taas hienosti, siinä Remu ei pelkää yhtään!

Koirakontakteja on ollut joitakin. Kaikki tähän asti olleet hyvätahtoisia ja Remulle ei ole jäänyt näistä pelkoa.    Lenkkeily on siitä hauskaa, että välillä Remua saa kotonta poispäin houkutella kauheasti, mutta kotiinpäin on sitten hirmuinen veto päällä. Hienosti kyllä kulkee hihnassa kun päättää kulkea.

Vahinkoja tulee jonkun verran vielä sisälle, mutta matot ovat tulleet takaisin lattialle. Likaiset matothan ne ovat jo valmiiksi kun emme ole niitä vielä kerenneet pesemään, joten pienet pissiläikät ei haittaa. 

Hyvin menee :)



Ei kommentteja: